Wednesday 12 September 2007

Rozdíly mezi ženou a mužem

Rozdíly mezi mužem a ženou

Muži a ženy mají rozdílný jeden chromozom Y, který obsahuje přibližně 50 milionů genetických bází. Naproti tomu dva muži jakkoli rozdílných ras, například Čech a Rom, se liší maximálně v 3 milionech bází. Tedy mezi mužem a ženou je zhruba sedmnáctkrát větší rozdíl než mezi Čechem a Romem. Čistě geneticky má tedy běžný Čech (ať už je sebevětší rasista) daleko blíže k běžnému Romovi než k vlastní manželce ... více


Mnoho zajímavých témat k těmto otázkám najdete na stránkách svazu mužů.
  
Co je vlastně Gender?

.

8 comments:

Anonymous said...

Není možné naslouchat dnes populárním "-ismům" jako je feminismus, ... Tyto "-ismy" k větší svobodě nepřispívají, naopak ji ohrožují. Václav Klaus, listopad 2006

SKUTEČNOST: Extrémní feminismus se z nelogické pavědy a snůšky lží o zlých mužích a utiskovaných ženách, vykonstruovaných v polovině 20. století několika bezdětnými, sexuálně úchylnými lesbami, transformoval v agresivní totalitní ideologii. Tato ideologie, protože proti ní neexistují obranné politické mechanismy, infikovala velké části rozhodovacích struktur - jak na evropské, tak na české národní úrovni. Naprosto idiotský náhled feministek na funkční společnost jako nástroj útisku žen, se stal pod názvem Gender Mainstreaming základem sociální politiky celé Evropské unie!
NEBEZPEČÍ: Radikální feminismus je totalitní ideologie. Snaží se proto odstraňovat demokratické právní bariery a dostat se tak k moci. A slaví úspěchy! Byla zrušena 2.000 roků platící presumpce neviny - chlap, obviněný ze sexuálního obtěžování musí prokazovat svou nevinu! Bylo zrušeno právo na spravedlivý proces - muži, obvinění kýmkoliv z domácího násilí, jsou policisty vykazováni ze svých domovů bez možnosti se bránit cestou práva a dokonce nemusejí být ani doma, takže se nemůžou hájit! (Až rok bezdomovectví jako trest - a to bez soudu!)
A šuplíky feministek doslova přetékají dalšími nápady jak rozložit a obejít trestní zákoník, jak diskriminovat masivně a beztrestně normální chlapy! ...




CO JE VE SKUTEČNOSTI FEMINISMUS?

Jak už asi motto od prezidenta Klause napovídá, je naprosto mylná představa (kterou o sobě feministky samy pilně rozšiřují), že feminismus = ženská emancipace, více školek či něco podobného. Feminismus je totalitní ideologie srovnatelná s fašismem nebo rasismem. Jen místo Židů nebo černochů za všechno špatné můžou tentokrát chlapi a je proto "nutné" je diskriminovat. Protože feministky vědí, jak odporná je jejich ideologie pro většinu společnosti, mlží o svých cílech a používají emancipaci žen jako zástěrku. Pravdu feministky nenávidí jak čert svěcenou vodu!

Abys, chlape, nemusel načítat odbornou literaturu, udělali jsme to za tebe a tady je výcuc:
Zakladatelky feminismu byly svobodné, bezdětné a většinou lesbické Američanky Friedanová, Millettová, Greerová, Steinemová a Francouzka Simone de Beauvoirová. Feminismus vychází ze dvou vzájemně propojených předpokladů, a to:

rovnost znamená stejnost (tzn. že ženy a muži si nemohou být rovni, pokud nedělají stejné věci),

většina rozdílů mezi oběma pohlavími je předepsána kulturou (tuto pavědu pěstují za naše prachy i v Čechách katedry Gender Studies v Brně a Praze).

www.chlapivakci.cz/feminismus.htm

Anonymous said...

Obraz dnešní ženy v médiích
www.rozhlas.cz/izurnal/publradioforum/_zprava/379764

Anonymous said...

Sebevědomí
http://sebevedomi.wz.cz/

Anonymous said...

Říká se, že česká společnost je k nevěře spíše tolerantnější. Je podle vás rozdíl ve vnímání mimomanželských vztahů u nás a v zahraničí?
Co znamená tolerantnější? Že se tady ženy z různých důvodů neodváží dupnout a říct - tak tohle si už nenechám líbit? Nebo že společnost nevěru více toleruje? Či ji vyhledává? Stalo se opravdu společenskou normou, že každý muž, který si myslí, že něco znamená, musí nutně mít o půl století mladší milenku? Nebo jsou potrefení jen určití muži, ti, kteří si myslí, že tím oddálí cestu do hrobu? No, ti mě teď budou mít rádi.

http://ona.idnes.cz/tajemna-pani-mackova-o-nevere-jsem-vedela-dlouho-ft1-/ona_ony.asp?c=A071108_855120_ona_ony_jup

l said...

O co jde GENDER (feminstickým) organizacím?

www.jaknatoo.blogspot.com/2007/12/co-je-vlastne-gender.html

Anonymous said...

... Své integrační Desatero Čunek podpořil tezí bývalého, již bohužel zesnulého romského aktivisty, Roma, Viktora Sekyta: „Dilema tedy stojí takto: buď zachránit romskou kulturu jako skanzen s tím, že Romové se stanou zaměstnanci tohoto skanzenu placenými sociálními dávkami z daní ostatních obyvatel, nebo umožnit Romům cestu k úspěchu v české společnosti za cenu proměny romské kultury, tedy romství.“ ...

http://kucerova.blog.idnes.cz/c/21535/Je-Cunek-provokater-nebo-realista.html

Anonymous said...

Co by ženy chtěly, aby muži věděli

http://xman.idnes.cz/co-by-zeny-chtely-aby-muzi-vedeli-d42-/xman-sex.asp?c=A100103_112031_xman-sex_fro

Anonymous said...

Početí online

http://www.ordinace.cz/poceti-online/